Xarxa Telemàtica Campins

img_0022
Engegant el primer servidor de Xarxa Telemàtica Campins, fet amb peces donades pels socis, a la seu de Radio Sant Celoni el 19 d’abril del 2005

Sembla que va ser ahir però han passat més de deu anys des que vaig tenir el primer contacte amb Xarxa Telemàtica Campins. Encara guardo el missatge que vaig enviar el vuit de novembre de l’any 2004 quan feia quatre mesos que vivíem a Campins per interessar-me per quelcom anomenat Xarxa Telemàtica Campins.

Vaig conèixer en Joan, l’anima del projecte. Estava capficat amb el funcionament de la xarxa perquè no funcionava prou bé i estava en una mena de punt mort. Vaig oferir-li la meva ajuda, tenia experiència en programari de servidors i en l’administració de xarxes, però mai no havia remenat cap aparell de xarxa sense fils. M’hi vaig engrescar de valent, tenia ganes que un projecte com aquest sortís endavant.

Era una idea suggestiva que m’ha proporcionat des de aleshores moltes estones de gaudiment, vivències enriquidores i coneixements en l’aspecte tècnic que a més a més, han beneficiat molt la meva carrera professional, de fet, Xarxa Telemàtica Campins va ser la llavor que germinà en la creació d’Enginy Automàtica i més endavant de nlaire. Continua llegint «Xarxa Telemàtica Campins»